A lelkednek

nem csak a szelektív mutizmussal kapcsolatban

Szülőként itt olyan – a lélekkel és egyéb gondolatébresztéssel kapcsolatos – cikkeket olvashatsz, amelyek feltöltenek energiával, kihúznak a lelki slamasztikából, megtöltik szívedet melegséggel. 

A személyes tapasztalat, a sok éves gyakorlat, olyan rátekintést enged egy-egy folyamatra, változásra, amely kaput nyit a világra. Idővel felismerjük, hogy nem vagyunk egyedül, hogy vannak, akik már előbbre járnak az úton és vannak, akik még csak most indulnak.

Néha elég egy szó, egy érintés, egy tekintet és fellélegezhetünk, feloldozhatjuk a bűntudatunk, megérezhetjük az erőt, ami bennünk van. Csak nyisd ki a füled, a szemed, a szíved, hogy észrevedd. 

Szelektív mutizmus animációs videóban
Szelektív mutizmus animációs videóban

Elkészült az ELSŐ, MUTIZMUSRÓL SZÓLÓ ANIMÁCIÓS VIDEÓ!
És ami még kiemelkedőbbé teszi: A grafikát és videót az általam írt szöveg alapján egy olyan fiatal lány készítette, aki maga is szelektív mutista „volt-van”. Végtelenül hálás vagyok a sorsnak!

bővebben
Fejlődés vs. egy helyben toporgás?
Fejlődés vs. egy helyben toporgás?

Fejlődés. De merjük mindig ezt választani? Azt gondolom, hogy mindannyian egyből azt mondjuk, persze, hogy fejlődés. De ugyanakkor sokszor azon kapjuk magunkat, hogy egy helyben toporgunk. Van, hogy meg sem tudjuk indokolni a miértjét. Tudjuk, hogy ez nem jó, és...

bővebben

Az itt olvasható cikkeket és még több bejegyzést olvashatsz a zárt Facebook csoportomban. Katt ide!