A lelkednek

nem csak a szelektív mutizmussal kapcsolatban

Szülőként itt olyan – a lélekkel és egyéb gondolatébresztéssel kapcsolatos – cikkeket olvashatsz, amelyek feltöltenek energiával, kihúznak a lelki slamasztikából, megtöltik szívedet melegséggel. 

A személyes tapasztalat, a sok éves gyakorlat, olyan rátekintést enged egy-egy folyamatra, változásra, amely kaput nyit a világra. Idővel felismerjük, hogy nem vagyunk egyedül, hogy vannak, akik már előbbre járnak az úton és vannak, akik még csak most indulnak.

Néha elég egy szó, egy érintés, egy tekintet és fellélegezhetünk, feloldozhatjuk a bűntudatunk, megérezhetjük az erőt, ami bennünk van. Csak nyisd ki a füled, a szemed, a szíved, hogy észrevedd. 

5+5 tipp, ami segít nemcsak a korlátozások idején
5+5 tipp, ami segít nemcsak a korlátozások idején

Tudtuk, hogy jön, tudtuk, hogy utolér, tudtuk, hogy eljön az ideje. Mégis totál kikészülünk, dühöngünk. Miért? Mert félünk, mert bizonytalanságban élünk. A legtöbb ember nem tud tervezni, nem tudja, mi lesz, mikor és hogyan. Téged miként érintenek a korlátozások? Hogy érzed magad a bőrödben?

bővebben
Szelektív mutizmus animációs videóban
Szelektív mutizmus animációs videóban

Elkészült az ELSŐ, MUTIZMUSRÓL SZÓLÓ ANIMÁCIÓS VIDEÓ!
És ami még kiemelkedőbbé teszi: A grafikát és videót az általam írt szöveg alapján egy olyan fiatal lány készítette, aki maga is szelektív mutista „volt-van”. Végtelenül hálás vagyok a sorsnak!

bővebben

Az itt olvasható cikkeket és még több bejegyzést olvashatsz a zárt Facebook csoportomban. Katt ide!